Shopping Cart
No products in the cart.

Användarvillkor

Användarvillkor för pro-test.se

Senast uppdaterad: 23-02-2024

Välkommen till Pro-Test! Dessa användarvillkor styr din användning av vår webbplats och våra tjänster. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster samtycker du till att följa dessa villkor. Om du inte accepterar dessa villkor ber vi dig att avstå från att använda vår webbplats och våra tjänster.

1. Användarinformation

Genom att använda vår webbplats samtycker du till att tillhandahålla sanningsenlig, aktuell och komplett information om dig själv vid registrering och under användningen av våra tjänster. Du ansvarar för att hålla ditt användarkonto och lösenord konfidentiellt och för alla aktiviteter som sker under ditt konto.

2. Beställningar och Betalning

När du placerar en beställning genom vår webbplats samtycker du till att ge sanningsenlig och korrekt information om produkterna, betalningsinformationen och leveransadressen. Vi förbehåller oss rätten att avbryta eller vägra beställningar som misstänks vara bedrägliga eller icke-autentiska.

3. Frakt och Leverans

Vi strävar efter att leverera dina beställda varor inom den angivna tidsramen. Vi ansvarar inte för förseningar som orsakas av leverantörer eller tredjepartsleverantörer. Eventuella frakt- och leveransavgifter kommer att specificeras vid kassan och kan variera beroende på leveransadress och val av fraktsätt.

4. Returer och Återbetalningar

Vi erbjuder en retur- och återbetalningspolicy för våra produkter. För att göra en retur måste produkten vara i sitt ursprungliga skick och förpackning. Återbetalningar kommer att utfärdas enligt vår policy och kan vara föremål för behandlingstider och eventuella avgifter.

5. Immateriella Rättigheter

Allt innehåll som visas på vår webbplats, inklusive men inte begränsat till text, bilder, grafik, logotyper och varumärken, är skyddat av immateriella rättigheter och tillhör Pro-Test eller dess licensgivare. Ingen del av vår webbplats eller dess innehåll får reproduceras, distribueras, överföras eller användas på annat sätt utan vårt skriftliga tillstånd.

6. Ansvarsbegränsning

Vi strävar efter att tillhandahålla noggrann och aktuell information på vår webbplats, men vi kan inte garantera dess fullständighet eller riktighet. Vi ansvarar inte för eventuella förluster, skador eller kostnader som uppstår till följd av din användning av vår webbplats eller dess innehåll.

Genom att använda vår webbplats samtycker du till att hålla oss och våra dotterbolag, tjänsteleverantörer och licensgivare skadeslösa från alla anspråk, krav, skador eller förluster som uppstår till följd av din överträdelse av dessa användarvillkor eller din användning av vår webbplats.

7. Ändringar och Uppsägning

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor utan förvarning. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart efter publicering. Din fortsatta användning av vår webbplats efter sådana ändringar utgör ditt godkännande av de ändrade villkoren.

Vi förbehåller oss också rätten att avbryta, avsluta eller begränsa din åtkomst till vår webbplats och våra tjänster av vilken anledning som helst och utan förvarning.

8. Kontakta oss

Om du har några frågor eller kommentarer angående dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss på info@pro-test.se.

Genom att använda vår webbplats samtycker du till dessa användarvillkor. Tack för att du väljer pro-test.se!